KUL KUL TORSDAG :')

Sitter hos emma nu ;d varit en toppen tordag
först gick skolan fort och var rätt så rolig förutom hemkundskapen för läraren är sepe och jag får utskällning och allt.
men efter skolan så gick jag först hem,sen till emma :p
det började med att astor pissade på mig när jag lyfte han, haha
sen satt vi still och visste inte vad vi skulle göra men sen var vi sugen på kladdkaka
men vi gjorde kladdmuffins ist ;p något helt nytt. Emma var den som skrev av receptet ( stavning? )
så hon råka skriva 4 msk BAKPULVER fast det bara va en halv msk ;p så det vart väldigt starkt.
Så vi kastade i ett ägg,lite smör och masser socker, så det vart lite godare men fortfarande starkt.
Sen skulle emma lägga in muffina i frysen för de skulle frysa fortare, haha men då klämde hon muffinarna.
Hahaha, vi hade lite krig med, kolla bilddagboken så får ni se snygg bilderna. Sen gick vi ut och kastade muffina på hus och sprang och emma ramlade, hahaha. Vi sprang sedan hem till emma och då hade hampus smakat på våra muffins men han tyckte inte alls dom var nå god. det var allt vi gjort och tränat lite läxa, sen suttit här

JÄVLIGTKUL TORSDAG

Tro mig jag försöker iaf

Jag försöker, försöker så enormt att glömma dig nu på engång, skita i dig.
Eftersom jag betyder inget för dig nå mer, eller du säger vi kan vara vänner men du kan itne ens lägga ner energi på mig så känns hopplöst vara din vän då.
Men jag försöker att övertala mig själv att du BETYDER inget för mig nå mer
men när du ringde varje kväll och läst för mig för jag inte kunde sova,
eller när vi målade naglarna,
eller när vi skulle ta en genväg men kom ut någonhelt annan stans :p och jag puttade ner dig i vattnet :')
eller första gången du var hos mig och det var sommar och allt var underbart.
eller när vi slås och bråka om egentligen ingenting, men vi gör det bara för det är så vi är.

Det är svårt att övertala en själv att det inte betyder  någon ting ,eftersom när jag läser det så får jag tårar i ögonen
Det är svårt att övertala en själv att det inte betyder någon ting när det egentligen gör de ..

O.o

ja,ja jag vet jag har inte skrivit på ett tag i bloggen . Men iaf jag orka inte skriva vad jag gjort idag eller ihelgen ..
För jag är inte på världens bästa humör. För jag hatar alla som ljuger,ljuger och åter ljuger !!
DET ÄR BÄTTRE ATT NI SÄGER SANNINGEN PÅ ENGÅNG FÖR, FÖR ELLER SENARE SÅ KOMMER DET FRAM.
Är det så stort problem att vara ärlig och säga så man tycker och det man gör. Men ne,ne ni måste ljuga för en.
Ärligt talat vill jag inte ha kvar kontakten med någon utav er. Det sägs att man blir som dom man umgås med men jag tänker fan i mig inte bli som er. IDIOTER ÄR NI I ALLIHOPA.
Det finns ingen jävel som jag har träffat som kan berätta hela sanningen utan istället måste ni vrida och vända på den .

jajajajajajaaaaaa, ni ser de är inte
min dag idag så hejdå !

BAD / BUBBLAT :D

Tisdagars gillar det är gympa, 3 lektioner plus, stuga och handledning.
Efter skolan så badade jag med linda,emma och marcus :)
Det var riktigt skoj, var längesen jag badade för att bada och inte gick och simmade.
Så det vart mycket tönteri och skratt, väldigt rolig. Förutom att jag ont i käften / kinden för jag fick repet i hög fart rakt där och några sprakar när vi ramlade från ringen och sånt. Har också väldigt ont i ögonen för marcus höll på att dränka en hela tin, haha. Sen bubblade vi med as hääääääärligt !!
Justja, jag träffade sandra och elin där med, dom var med och bada enstund sen stack dom.

humöret har varit bra idag :p mycket skratt men blir lite irriterad på dom som härma det men säger/skriver/tycker och vidare, dom kan väl hitta något eget för bli jävligt less att ha en "tvilling" typ men annars så äre bra!

IMORGON SKA VI PÅ BIO MED SKOLAN , FÖR ER SOM VILLE VETA :D

och nu ska jag nog sussa, så trött !

Machine Sumpermacy - Gimme more <3<3<3<3

Machine Sumpermacy - Gimme more <3<3<3<3

nu är jag fast för låten förevigt, älskar,älskar kan inte sluta lyssna på den. Ni som inte hört den hör av er om ni vill ha en asbra låt. För den är verkligen FEMSTJÄRNIG om inte mer. Man vill bara ställa sig upp och ja, freaka sig runt, haha. Som ni fattat äre en cover på gimme more av briteny spears , typ som lillasysters cover, något liknade. Fast dubbel så bra om jag säger så !! PUSSSSSSSS PUSSS PUSSS PUSSS PÅ LÅTEN !!

justja, helgen !

det var tråk på tv så ska skriva om lördag då jag och linda skojsade..

Vi åkte till pappa vid sjutiden och började med att hä på Bigbrother cd;n med as gammla låtar och börja klä ut oss för att fördriva tiden. Vi tog på oss hockeyhjälmar och drog några snygga posé, ( stavning ) sen hittade vi cowboy hatt och allt möjligt var riktigt kul. Sen spelade vi in en video som vi alltid gör när vi har tråkigt, haha
sen vid åtta tiden skulle jag och linda möta christoffer vid båthamn för han fattade inte vägbeskrivningen.
När vi kom hem till mig var typ de första vi gjorde hä på en film, det var skräckis och linda och christoffer var as rädd och jag kan erkänna jag var väl lite rädd ibland med. Sen började jag och linda busa lite och gjorde christoffer as orolig över sms från en person ,fast det var egentligen vi. eller alltså det går inte förklara men iaf.  Tolv tiden åkte Chritoffer hem och kvar var ensamma var jag och linda så vi hädde på carton för vi var lite smått rädda och snackade och efter enstund lyckades vi somna. :)

rätt så kul helg..

image5

ut och gå :d

Ja som alla andra vardagar ska jag nog ut och gå idag med linda , och emma ska följa med oxå. Jag funderar på att köpa hårfärg när jag ändå ska ner mot stan , ska färga håret hel blont med några mörkare slingor, eller ja jag funderar på att färga det så. JUST JA : jag är alldeles torr i hela ansikte för jag solade solarium så länge i helgen  (: Så måste köpa något "kyllbalsam" eller vad det heter, för jag ser förjävlig ut.

Men nu ska jag kolla på tv och vänta tills vi ska ut och gå :d puss

typiskt..

ett ord, eller rättare sagt en menning har fått mig att ändra inställning om dig, visst det var tur att jag fick reda på det innan jag lärde känna dig så väl, men visst jag ska bilda en egen uppfattning om dig men tänck om dom har rätt och jag faller för dig sen så vissar det sig att du är en sån ..
när jag var med dig verkade ju as gullig/snäll men visst det kan bara vara skådespel det med.
men jag ska bilda en egen uppfattning om dig och jag hoppas itne dom andra har rätt, för jag hatar att ha fel.

nu ska jag se på alla videosar på mig och linda så jag kan få skratta lite :')


image3

:s

alltså jävla balle du är ,som man trodde. Tur för mig och dig att vi inte hade lärt känna varandra bättre. Eller ja, jag är ju den som ger alla en extra chans så det får väl bli så nu med,för du verka verkligen as snäll och de men äre som alla säger så kan du ju SKITA på dig , rent utsagt . Men men nu ska jag inte sura ner mig därför .


dagen har annars bara varit bra (: men så klart slutet av dagen, eller nu äre lördag så går de åt helvete :@
menmen , det funkar, var på fsg och där vart de väl fnitter med brudz och grabbz. Imorgon ska jag sola med emma,emma-li och PRILLAN :D ajja nu ska jag äta frukt !

tjenare KLANTARSEL

nu har jag ett blåmärke på hakan för jag ramlade ute i dag ;p haha jag är sååå duktig,javet :d
och förutom ett snyggt blåmärke på hakan så är jag less på kramfors och läxorna jag har inte kunnat gjort ngt på flera dar för suttit med läxorna, sen har jag vart ut och gått med linda sen så är klockan redan 22,00 och då är det ingen menning att göra något :o fruktansvärt tråkigt liv jag vet ,haha ! men till helgen måste det bli roligare , eller det ska jag fixa iaf, men PUSS

ÅÅÅH

du säger att du itne kan vara min vän för du älskar mig för mycket, hur fan går det till som ?
om man älskar ngn så vill man väl vara så mycket så möjligt med den och iaf få vara en del av dens liv, men nedå du stänger ut mig. åååååååååååååh blir så less på dig ! Du går och hotar med våran vänskap med alla val jag gör i livet, vi behöver inte vara vänner nå mer om du beter dig så, låt mig va. och då menar jag inte bara du kan alla låta mig vara i fred !!!!

iiih..

nu är den dära härliga känslan tillbaka att allt bara gå bra att oturen vänder mot det bra, hoppas det är så och inget falskt alarm. för om du ska vara som alla andra och såra och skita igen så orka jag inte försöka för jag tänker inte bli sårad av någon annans misstag nå mer !

löööööördag !

igår då lördag åkte jag,emmy och linn till lugnvik för att vara med emelie,linda,lelle,nattis
eller det var dom jag visste vi skulle va med sen vissade sig att vi var med simon,alex och greger med :p haha
det var väl rätt så skojsigt. jag orka inte skriva vad vi gjorde precis men typ giutarhero och sånt skit (: helt okej lördag men när vi åkte hem vart det döötråkigt, men som tur var så var bubbaas min social på mobilen :p haha
ska snart fixa mig sen blire kanske ut och gå med linda eller backen, men iaf hejsvjes !

puff..

bilddagboken funkar inte så jag har inget att fördriva tiden med så det går väldigt segt. jag har till och med varit inne på lunar och jag tycker egentligen att lunar suger i sig, men jag har inget att fördriva tiden med vill bara att klockan kan bli åtta så jag kan åka iväg och skojsa med lindis.
iallafall dagen har varit snabb :) anna fyllde år så hon fick sin affisch med allt möjligt på , det var nästan pinsamt att ge den för de var så fruktansvärt barnsliga saker på den :p haha men kul var det :)

och om det är någon som ens läser min blogg ? men kan någon hjälpa mig med att fixa bild och sånt, jag vet hur man gör men det cp:ar sig hela tin , så att om ni kan hör av er.

lördag blire festa, eller haha nerrå åka till lugnvik, förmodligen :p

yeahyeahyeah !

skolan var som vanlig tråk men ändå rolig :p
jag har bara skrivit om tråkiga saker jag märker de, men till helgen lär det blir kanske lite roligare att läsa bloggen.men efterskolan började jag med alla läxor och så fort det var klart så sprang jag över till grannens granne, alltså ds och fixade presenten till anna som fyller år imorgon. Efter enstund så kom linda och hjälpte lite men kollade på mest. När vi vart klar med presenten så gick jag och linda ut och gick/joggade det var otroligt roligt för vi skrattade hela tin och jag var på väg att ramla tusen gånger .. :p

iaf lyssna på:
 Marion Raven - Break You
  grymt bra text,jajajaaa ! 
 
Nu är jag på dryg humör så snart ringer filip så det lär bli synd om han :p men PUSSS

9 januari :d

skolan var väl som alla andra onsdagar snabba med enkla och roliga ämnen och blid på elevensval :)
Efter jag slutat så vandrade jag upp "lillkyrckan" och va med på perlas/emmys konfa och lyssnade på det man redan kunde och börja små skratta åt vad dom andra sa när dom skulle förklara gud i olika sätt. Ja,jag vet lite elakt att små skratt när dom verkligen försöker men jag är inte snäll :p Iaf efter vi vart där så halkade vi hem till perla och började snacka sen vart de den romantiska middagen som var gjord av mackor och massa med grönsaker/pålägg och oboy :) sen snackade vi med emelie och linda, dom satt på bibloteket och itne gjorde så mycket så jag och c.o vandrande ner på stan för att träffa dom. Dom var även med nattis och lelle. Så där vart det lite prat och småskratt sen skulle dom heltplötsligt hem så vi följde dom till konsum sen gick vi till perla igen och kollade på läskiga saker på youtube :p

jag har nys dushat och kollat på franskan och får äntligen sova :p
astrött :o

wannabee !

Jag lovade mig själv att inte göra en blogg när alla började göra bloggar men nu har jag fallit dit själv. För dom som har tråkigt liv får väl läsa, om det ens är någon som läser,men det bry jag mig inte om huvudsaken jag får skriva av mig lite av vad som händer och vad jag tänker på :)

Men iaf kom nyss hem från att ha varit ute och gått med linda i regnet.  Var facktiskt jävligt härligt att snacka av sig lite vad man hade på hjärnan och så. Men nu ska jag iaf duscha sen läsa franska :)
PUSS

+ jag är inge duktig alls på när det gäller denna blogg så klaga inte, utan hjälp mig ist :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0